HIT IT DIGITAL

Jezik: English

IT i Tehnologija
Konferencija posvećena Google AdWords i Google Analytics alatima.Nakon prošlogodišnje uspješne premijere ove godine slijedi ''nastavak'' konferencije HiItDigital. U Zagrebu će se okupiti najveći stručnjaci iz područja Google Analyticsa i Google AdWordsa na ovim prostorima.Druga po redu Google AdWords/Google Analytics konferencija održat će se 6. travnja 2017. godine u Kongresnom centru Forum u Zagrebu s početkom u 9:00h.Konferenciju će otvoriti predavač iz Googlea Jos Meijerhof stručnjak za Google Analytics koji radi na poziciji Product Lead za Googleove proizvode za mjerenje i atribuciju. Domaće stručne snage predvode Zorin Radovančević koji će govoriti o ulozi Google Analyticsa u procesu poslovnog odlučivanja, a boje Escapea predstavljat će i Miroslav Varga te Ines Strmotić. Varga će objasniti koje su mogućnosti Google AdWordsa izvan područja oglašavanja, dok će Strmotić pokazati kako iz Google AdWordsa "izvući" podatke o konkurentskim oglašivačima.

Na konferenciji će predavati i Robert Petković, web analitičar čija će tema biti prožeta psihologijom i proučavanjem ponašanja potrošača pomoću Google Analyticsa.

Maja Bilić koja također dolazi iz Googlea govorit će o važnosti optimizacije digitalnih kampanja kako bi se maksimizirao povrat investicije. Teorijski dio predavanja upotpunit će Ognjen Bagatin iz Poliklinike Bagatin koji će pokazati kakvo mjesto zauzima Google AdWords u poslovanju njihove tvrtke i na koji način je Google AdWords unaprijedio njihovo poslovanje.Kao i prošle godine i ove godine će konferencija biti humanitarnog karaktera. Sve donacije idu udruzi Crveni Nosovi, partnerima ove konferencije. Iznos kotizacije je 300,00 kuna, a sve uplate idu izravno na račun udruge Crveni Nosovi.Ako ste digitalac HitItDigital je konferencija koju jednostavno ne smijete propustiti. Ako ste prošle godine sudjelovali na konferenciji, hit it again! Prijave su već započele, posjetite www.hitit.digital, ispunite obrazac i osigurajte svoje mjesto na konferenciji.

Cene

300,00kn (uplate kotizacija vrše se na IBAN CRVENI NOSOVI klaunovidoktori)

Izvor: hitit.digital