Grupni EFT tretman

Jezik Srpski

Life coaching

Pripremili smo dve bestplatne info večeri za Vas u Joga centru "Hipokrat" u Novom Sadu:
- 16.09 u 19 časova a tema večeri je "Šta vam ne da napred i kako to rešiti";
- 07.11 u 19 časova, tema večeri je "Zašto smo od čega bolesni i zašto sada".

Stres, strah, nesigurnost i bes - svako od nas ima bar pet problema na koje može da se požali! Jedna od mladih i veoma efikasnih tehnika danas koja se sve više primenjuje u svim oblastima života, pa i u raznim granama medicine, a koja nam može pomoći u rešavanju svakodnevnih problema i otklanjanju stresa, jeste tehnika emocionalne slobode (Emotional Freedom Tehnique - EFT).

EFT je najpoznatija tehnika u domenu energetske psihoterapije koja uključuje terapiju, odnosno razgovor i istovremeno, tapkanje po meridijanima na telu kako bismo se povezali s stresnim događajima i kako bi se podstaklo kretanje energije kroz telo. Razgovor sa EFT praktičarem ključ je u rešavanju problema, posebno ako je problem kompleksan!
EFT pomaže kod: ljutnje, sve vrste strahova i fobija, loših navika, preterane želje za hranom ili cigaretama, nesanice ili lošeg sna, stresa, patnje, osećanja krivice, tuge, žalosti, besa i drugih negativnih osećanja, dečjih problema, svih vrsta bolova (u leđima, nogama, vratu, glavobolje, artritisa…)

Grupni EFT treninzi mogu vam pomoći da poboljšate:
- svoje zdravlje,
- način života,
- koncentraciju i samopouzdanje,
- međuljudske odnose,
- san,
- rezultate na poslu, sportu u školi…

Rezervišite unapred svoj mesto jer je broj mesta ograničen!

Prijavite se on-line ili na broj telefona: 063 160 8116