Green Building Expo and Conference 2016

Jezik: Serbian

Arhitektura i Dizajn
Međunarodna izložba i konferencija o održivoj gradnji Serbia Green Building Expo održaće se po treći put od 02. do 04. novembra 2016. godine u hali beogradskog Belexpo Centra u Novom Beogradu.Praćenjem prezentacija naših govornika bićete u koraku sa najnovijim naučnim i tehnološkim dostignućima u oblasti zelene gradnje (Green Buildings).

Tokom tri dana trajanja Green Building Expo and Conference gostovaće vodeći međunarodni govornici i pružiće vam priliku da se upoznate sa svim novostima vezanim za tehnologije i tržište „zelenih“ zgrada.Takođe, moguće je učestvovati i u obukama (Workshops) koje drže stručnjaci sa sjajnim referencama koji će sa vama podeliti svoje višegodišnje iskustvo u oblasti najpoznatijih međunarodnih protokola za sertifikaciju zgrada (LEED, BREEAM, DGNB, itd).Ne propustite priliku da stupite u kontakt sa najboljim kompanijama za inženjering, arhitekturu, izgradnju i sa profesionalcima iz čitavog sveta. Ovo je jedinstvena prilika da budete u centru tržišta održive gradnje.Treći po redu Serbia Green Building Expo fokusiraće se na najznačajnije segmente održive gradnje:

- Projektovanje

- Održivo projektovanje

- Arhitektonsko i inženjersko održivo projektovanje

- Efikasnost

- Energetsku efikasnost, analiza, sertifikati

- Energetsku efikasnost, energetska analiza i sertifikaciju (LEED, DGNB)

- Proizvodi

- Održivi proizvodi

- Održive proizvode za zelenu gradnju

- Softver

- Softver, literatura

- Profesionalni softver i stručnu literaturu.

- Institucije

- Institucije i udruženjaPored izložbenog dela predviđene su i brojne konferencije gde će predavači iz celog sveta predstaviti svetska naučna i tehnička saznanja iz oblasti održive gradnje, kao i najnovije trendove iz ove oblasti i tržišta nekretnina.Pridružite nam se! Čekamo Vas!

Cene

Cene karata za prisutstvo tokom cele konferencije (Conference package): 280 EUR
Cene karata za učešće na predavanjima (Conference package for workshops' attendees): 200 EUR
Predavanja (Workshops):
1 - 2. dan - Corey Enck's Workshop: LEED V4 - 150 EUR
2 - 2. dan - Nadav Malin's Workshop: Happy, Healty, resilient - 150 EUR
3 - 3. dan - Marni Evans' Workshop: SITES into sustainable land and landscape development practices - 150 EUR