Građenje poverenja

Jezik: Serbian

Biznis i Ekonomija
Šta je to?

Građenje poverenja je program zasnovan na ABCD modelu. Model uključuje 4 ključna elementa za stvaranje odnosa punih poverenja. Učesnici će imati priliku da osveste i razviju osetljivost na ponašanja koja utiču na sticanje i očuvanje poverenja. Ovaj model, koji je veoma jednostavan za učenje, omogućava upotrebu zajedničkog jezika za pojedince i organizacije s ciljem povećanja poverenja u svim odnosima unutar kompanije. Poznavanje ovog modela pomoćiće Vam da pravilno procenite ponašanja koja narušavaju poverenje kao i ona koja doprinose izgradnji poverenja. Pored toga trening nudi alat za efikasnu komunikaciju u cilju ponovne izgradnje narušenog poverenja.Kome je namenjena radionica?

Svim pojedincima, liderima i timovima koji žele da unaprede svoje odnose koji pozitivno utiču na unapređenje organizacione produktivnosti i posvećenosti (morala).Koje veštine će učesnici razviti?

-Razumevanje zašto je važno baviti se poverenjem u vođenju pojedinaca i timova

-Sticanje znanja o elementima poverenja, faktorima koji ga narušavaju, kao i načinima za njegovu izgradnju i očuvanje/održavanje.

-Sagledavanje problema sa poverenjem upravljanje poverljivim razgovorima i načinima za ponovno vraćanje poverenja.Veličina grupe:

Do 8 učesnikaFasilitator:

Jelena Jeremić, sertifikovani trenerDodatne informacije:

- Ukoliko ste zainteresovani možemo obezbediti "in-house" trening za vašu kompaniju na srpskom ili engleskom jeziku.

- Takođe moguće je posebno organizovati koučing sesijenakon održanog treninga

Cene

Kotizacija iznosi 192 EUR
Kotizacija uključuje materijale, ketering i osveženje

Izvor: blanchard.rs