Građenje poverenja

Jezik Srpski

Biznis i Ekonomija

Blanchard International Serbia vas poziva da doživite jedinstveno iskustvo tako što ćete se prijaviti na poludnevnu radionicu Građenje poverenja, na srpskom jeziku. Trening će se održati 21. maja 2018. na adresi Marka Nikolića 11, Beograd od 9 do 14 h.

Šta je to?
Građenje poverenja je program zasnovan na ABCD modelu. Model uključuje 4 ključna elementa za stvaranje odnosa punih poverenja. Učesnici će imati priliku da osveste i razviju osetljivost na ponašanja koja utiču na sticanje i očuvanje poverenja. Ovaj model, koji je veoma jednostavan za učenje, omogućava upotrebu zajedničkog jezika za pojedince i organizacije s ciljem povećanja poverenja u svim odnosima unutar kompanije. Poznavanje ovog modela pomoćiće Vam da pravilno procenite ponašanja koja narušavaju poverenje kao i ona koja doprinose izgradnji poverenja. Pored toga trening nudi alat za efikasnu komunikaciju u cilju ponovne izgradnje narušenog poverenja.

Kome je namenjena radionica?
Svim pojedincima, liderima i timovima koji žele da unaprede svoje odnose koji pozitivno utiču na unapređenje organizacione produktivnosti i posvećenosti (morala).

Koje veštine će učesnici razviti?
- Razumevanje zašto je važno baviti se poverenjem u vođenju pojedinaca i timova
- Sticanje znanja o elementima poverenja, faktorima koji ga narušavaju, kao i načinima za njegovu izgradnju i očuvanje/održavanje.
- Sagledavanje problema sa poverenjem upravljanje poverljivim razgovorima i načinima za ponovno vraćanje poverenja.

Veličina grupe:
Do 8 učesnika

Fasilitator:
Jelena Jeremić, sertifikovani trener

Dodatne informacije:
- Ukoliko ste zainteresovani možemo obezbediti "in-house" trening za vašu kompaniju na srpskom ili engleskom jeziku.
- Takođe moguće je posebno organizovati koučing sesijenakon održanog treninga

Cene karata

Kotizacija iznosi 120 EUR + PDV po osobi.
Kotizacija uključuje materijale, ketering i osveženje

Izvor: blanchard.rs