Future Tourism 2017

Jezik: English

Turizam i Putovanja
U sklopu ovogodišnjeg Međunarodnog kongresa Fakulteta za turizam i hotelijerstvo i 10. jubilarne Turizmijade, održaće se konferencija Future Tourism 2017, koja će osim studentima, priliku za nova znanja omogućiti i turističkoj privredi.Cilj prve FT2017 konferencije je osigurati jedinstveni događaj, koji će okupiti stručnjake iz oblasti turizma i hotelijerstva, te stvoriti platformu za razmenu informacija, potencijalnih poslovnih veza i stvaranje novih ideja. Sve ovo će nam omogućiti uvid u stanje na trzištu i samim tim bolju pripremu za sezonu.

Predavači koji su u svetu prepoznati kao vrhunski stručnjaci iz domena kongresnog turizma i event menadžmenta, hotelijerstva i informacionih tehnologija u turizmu će nam pribliziti primenu savremenih tehnologija i interneta, te nam dati savjete kako da što efikasnije koristimo softverske programe te koje zaista i odabrati kako bi došli do većih prihoda.Prva FT2017 konferencija skrenuće pažnju na nove tehnologije i nova znanja. Cilj je da zajedno naučimo ko i šta utiče na turističku delatnost danas i kako da reagiramo na te promene.Svoje učešće su potvrdili eminentni stručnjaci koji će svoja iskustva podeliti na predavanjima od 3. do 5. Maja 2017. u Budvi, u Akademiji Znanja. Imaćemo prilike da čujemo predstavnike Booking.com, Tripadvisora, Hiltona, Regent Hotels & Resorts, Phobsa, Nor1 kompanije, zatim osnivača regionalnog sajma Conventa i časopisa Kongres Turizam, direktora prodaje Dubrovnik Rivijera Hotela, a pridružiće nam se Google-ov sertifikovan predavač „Google Growth Engine Ambassador“.Konferencija je namenjena svima iz oblasti turizma, cijeloj turističkoj privredi, s naglaskom na hotelijere. Prijave za konferenciju su otvorene, a više detalja se nalazi na stranici www.turizmijada.me.Ne propustite ovaj jedinstveni događaj u Crnoj Gori! #FT2017

Cene

Kotizacija do 10.04.2017 iznosi 120 EUR, a uključuje 2 radna dana, 2 pauze za kavu, 2 ručka, te pozivnicu za posebnu večeru gde će svi učesnici imati priliku bolje upoznati predavače te svoja iskustva razmeniti sa njima.