Finansijski menadžment

Jezik Srpski

Biznis i Ekonomija

Program Finansijski menadžment je jedan od modula Profesionalnog MBA (PMBA) programa. Ukoliko se odlučite za pohađanje dodatnih modula možete steći PMBA diplomu i zvanje MBA. Pohađanje Profesionalnog MBA programa je opciono.

Finansijski menadžment za cilj ima da menadžerima sektora finansija i administracije osveži i ažurira postojeća znanja i saznanja o ulozi ovog procesa u poslovnoj organizaciji. Kroz interaktivan rad i konstruktivne povratne informacije predavača, kao i konkretne poslovne situacije i studije slučaja, svaki učesnik biće u prilici da kreira svoj akcioni razvojni plan za naredni period u oblasti finansija i svog ličnog razvoja.

Polaznici
Modul je namenjen menadžerima koji žele da saznaju više na temu integracije poslovnih aktivnosti u organizaciji i uloge finansijskog menadžmenta u toj aktivnosti. Menadžerima finansija, kontrolinga, plana i analize, administracije, računovodstva, daćemo uvide u važnost kako tehničke osposobljenosti za rukovođenje poslovnim finansijskim procesima, tako i međuljudskih odnosa kao sve važnije karakteristike efikasnog modernog menadžera finansija.

Teme
- Makroekonomski pokazatelji i njihov uticaj na organizacioni rast
- Najbolje prakse u finansijskom poslovanju
- Savremeni alati u operativnom finansijskom poslovanju
- Digitalizacija finansijskog upravljanja
- Finansijski trendovi i rešenja u bliskoj budućnosti
- Međuljudske menadžerske veštine u finansijskom sektoru
- Emocionalna inteligencija u finansijskom sektoru

Predavač: Đoka Janjušević

Cene karata

80.000,00 RSD + PDV
U cenu nije uračunat smeštaj, približna cena punog pansiona iznosi 5.000 din dnevno.
Korporativni partneri, akademska zajednica, samofinansirajući studenti i nezaposleni imaju posebne uslove.