Fidbek

Jezik: Serbian

Biznis i Ekonomija
Koji su ciljevi ovog programa?

Opšti cilj ovog programa je podizanje svesti o značaju redovnog davanja povratne informacije za uspešno obavljanje posla i rukovođenje, kao i usvajanje načina davanja i primanja povratne informacije. Takođe, jedan od ciljeva jeste i uviđanje koliko adekvatnom povratnom informacijom utičemo na povećanje kvaliteta rada i ličnog zadovoljstva i kako da se kroz vođenje polugodišnjih razgovora sa zaposlenima upravlja njihovim učinkom i motivacijom.Kome je namenjena radionica?

Svakome kome su u radu ili ličnom planu razvoja potrebne veštine adekvatnog davanja fidbeka.Koje veštine će učesnici razviti?

Učesnici će naučiti koja su to pravila adekvatnog davanja, primanja i traženja kako pozitivnog, tako i korektivnog fidbeka. Takođe, moći će da unaprede svoje veštine aktivnog slušanja i postavljanja pitanja. Naučiće kako se daje fidbek na učinak i ponašanje i proverava motivacija I steći veštinu postavljanja pitanja kao tehnike davanja fidbeka. Kao posebna tema biće obrađen I “selffidbek” (postavljanje pitanja zaposlenom da da sebi fidbek), kao i kriterijumi uspešnih razgovora (razumevanje, dogovor i osećaj zadovoljstva).Veličina grupe:

Do 10 učesnikaDodatne informacije:

Takođe, moguće je posebno organizovati koučing sesije nakon održanog treninga. Ukoliko ste zainteresovani možemo obezbediti „in-house“ trening za vašu kompaniju, na srpskom ili engleskom jeziku.Kako se prijaviti?

Molimo vas da pošaljete formular na e-mail office@hart.rs.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na telefone: +381 11 210 75 02 ili +381 65 210 75 02

Cene

Kotizacija: 210 EUR + PDV po osobi
Kotizacija uključuje: materijale, ketering i osveženje.