Fidbek

Jezik Serbian

Biznis i Ekonomija

Koji su ciljevi ovog programa?
Opšti cilj ovog programa je podizanje svesti o značaju redovnog davanja povratne informacije za uspešno obavljanje posla i rukovođenje, kao i usvajanje načina davanja i primanja povratne informacije. Takođe, jedan od ciljeva jeste i uviđanje koliko adekvatnom povratnom informacijom utičemo na povećanje kvaliteta rada i ličnog zadovoljstva i kako da se kroz vođenje polugodišnjih razgovora sa zaposlenima upravlja njihovim učinkom i motivacijom.

Kome je namenjena radionica?
Svakome kome su u radu ili ličnom planu razvoja potrebne veštine adekvatnog davanja fidbeka.

Koje veštine će učesnici razviti?
Učesnici će naučiti koja su to pravila adekvatnog davanja, primanja i traženja kako pozitivnog, tako i korektivnog fidbeka. Takođe, moći će da unaprede svoje veštine aktivnog slušanja i postavljanja pitanja. Naučiće kako se daje fidbek na učinak i ponašanje i proverava motivacija I steći veštinu postavljanja pitanja kao tehnike davanja fidbeka. Kao posebna tema biće obrađen I “selffidbek” (postavljanje pitanja zaposlenom da da sebi fidbek), kao i kriterijumi uspešnih razgovora (razumevanje, dogovor i osećaj zadovoljstva).

Veličina grupe:
Do 10 učesnika

Dodatne informacije:
Takođe, moguće je posebno organizovati koučing sesije nakon održanog treninga. Ukoliko ste zainteresovani možemo obezbediti „in-house“ trening za vašu kompaniju, na srpskom ili engleskom jeziku.

Kako se prijaviti?
Molimo vas da pošaljete formular na e-mail office@hart.rs.
Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na telefone: +381 11 210 75 02 ili +381 65 210 75 02

Cene karata

Kotizacija: 210 EUR + PDV po osobi
Kotizacija uključuje: materijale, ketering i osveženje.