Expert Recommendations - Tools and Plugins for SEO

Jezik Engleski

IT i Tehnologija

Drugo izdanje SEOIT-a, najbolje međunarodne SEO konferencije u Srbiji i regionu, će biti održano 22. novembra u prostorijama Startit Centra Beograd, na adresi Savska ulica broj 5, u organizaciji Catena Media i Startit Centra Beograd. Posetioci ovogodišnjeg SEOIT-a imaće priliku da prisustvuju predavanjima Marijane Škrivanko i Kurta Malie iz kompanije Catena Media, kao i Dastina Dankana iz seoCLarity-ja, pri čemu će svi zainteresovani moći da nauče kako da savladaju korišćenje SEO alata i plugin-ova.

SEOIT konferencija namenjena je pre svega učesnicima koji poseduju srednji nivo znanja u digitalnom marketingu, SEO i drugim poljima marketinga, a koji su zainteresovani da prošire svoje znanje iz SEO-a, te da ostvare nove kontakte u IT industriji Srbije i regiona.

Program konferencije je pažljivo koncipiran tako da učesnicima ostavi dovoljno prostora da čuju novine i korisne savete iz sveta SEO-a, nauče kako da bolje koriste alate i plugin-ove za optimizaciju sajtova i onlajn projekata, kao i da razmene iskustva, znanja i kontakte iz oblasti informacionih tehnologija i digitalnog marketinga.

Ovogodišnje izdanje SEOIT konferencije će predstaviti 3 predavača sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti SEO-a. Marijana Škrivanko je iskusan SEO Manager koji radi za kompaniju Catena Media Srbija. Ona je posvećen IT ekspert koji sigurno barata svim elementima SEO-a, pri čemu najviše uživa u obavljanju tehničkih SEO analiza. Marijana voli da automatizuje i strukturira procese rada, dok na SEO alate i plugin-ove gleda kao na stvari koje su neophodne da bi jedna devojka bila srećna.

Kurt Malia je prekaljeni SEO Manager koji je trenutno zaposlen kao Product Owner u kompaniji Catena Media Malta. Njegovo znanje obuhvata sve od upravljanja projektima i proizvodima do SEO operacija. Kurt poseduje veliko iskustvo iz oblasti programiranja i veliki je pobornik raznih programerskih, SEO alata i plugin-ova.

Dastin Dankan je pasionirani marketar iz oblasti maketinga sadržaja i pretrage koji je svoje iskustvo gradio radeći sa preduzetničkim kompanijama. Njegova biografija je okrenuta menadžmentu sadržaja i trenutno radi kao senior klijent menadžer u kompaniji seoClarity, gde je fokusiran na vođenje organizacionih aspekata uspeha i zadržavanja u okviru veoma dinamičnog SKU (softver kao usluga) okruženja.

Organizatori SOEIT-a ponosno ističu da se za ovogodišnje izdanje SEOIT-a neće prodavati ulaznice na standardan način, već će ulaz na konferenciju biti omogućen svim posetiocima koji daju donaciju NURDOR-u (Nacionalno Udruženje Roditelja Dece Obolele od Raka) u minimalnom iznosu od 1000 dinara.

Predavači:
- Marijana Škrivanko, SEO Manager u kompaniji Catena Media
- Kurt Mallia, SEO Project Manager, trenutno Product Owner u kompaniji Catena Media
- Dustin Duncan, Senior Client Success Manager u kompaniji seoClarity

Teme predavanja:
- Speaker Marijana Škrivanko: An overview of crucial SEO tools & plugins for 2018
- Speaker Kurt Mallia: How not to ruin your SEO efforts with WP plugins.
- Speaker Dustin Duncan: Scaling SEO with limited resources

Registracija učesnika: 16:30h-17:00h
Početak konferencije: 17:00h
Završetak konferencije: 21:30

Organizator: Catena Media
Koorganizator: Startit Centar Beograd

Program konferencije sledi u prilogu.