Enter Konferencija

Jezik: English

IT i Tehnologija
ENTER je dvodnevna konferencija koja nudi nova znanja o aktuelnim tehnološkim temama. AI, Data Science, Blockchain, IoT ali i druge tehnologije biće deo programa narednog ENTER-a. Ulaz je i ove godine besplatan uz obaveznu registraciju, koja će biti otvorena početkom aprila. Konferencija povezuje i predstavlja aktere koji deluju u IT sektoru sa osvrtom na profesionalne rezultate i rad žena u njemu. ENTER obuhvata predavanja,panel diskusije i radioničarski program. Kako su predavanja struktuirana u dva odvojena dela-Tech Track i Short Talks, namenjena su profesionalcima koji se bave informacionim tehnologijama, kao i onima koji su tek na početku svoje karijere ili donose odluku o njenom razvoju. Drugo izdanje ENTER konferencije realizuje organizacija Spacevent u saradnji sa ACM međunarodnom mrežom.- Predavanja- Tech Track i Short Talks

Preko 15 predavanja govornica i govornika koji dolaze sa akademije i iz industrije.

U dva dana predavanja će biti organizovana u blokove po oblastima dok će u Short Talk-u biti prostora da čujemo kratka predavanja o različitim tehnologijama i tech temama.

- Radionice, hands on pristup, praktično iskustvo, prilika za savladavanje novih veština. Rad u malim grupama sa mentorima.

- Panel diskusije, na kojima ćemo otvoriti određene teme i pričati o njima sa relevantnim ljudima. Mogućnost da čujemo drugačija mišljenja.

Prilika da iniciramo konkretne akcije.Mesto odrzavanja: Jugoslovenska kinoteka