Efikasne tehnike komunikacije koje će unaprediti vaš biznis

Jezik: Serbian

Biznis i Ekonomija
Fantastičan trening koji će definitivno unaprediti vaše poslovne rezultate!

Ovaj trening je namenjen svima onima koji žele da:

- unaprede svoj prodajni nastup i komunikaciju

- efikasnije prezentuju i pozicioniraju svoj biznis, proizvod ili uslugu

- usavrše veštine pregovaranjaU vremenu kada je protok informacija sve veći i brži, i sve je teže privući nečiju pažnju, ovaj treningu je idealna prilika da ovladate moćnim i primenljivim alatima i tehnikama koje će vam omogućiti da na najbolji način koristite jezik i slike, i tako unapredite efikasnost svoje komunikacije, bilo da se radi o komunikaciji sa klijentima, zaposlenima, kolegama ili eksternim saradnicima i partnerima.

Na treningu Efikasne tehnike komunikacije koje će unaprediti vaš biznis naučićete jednostavne načine da brže, lakše i preciznije kažete tačno ono što želite i da prenesete baš onu poruku koju želite kroz svoju komunikaciju.- Kako da jasno definišete cilj i publiku svoje komunikacije

- Jasno i struktuirano postavljanje cilja komunikacije, kako usmene tako i pisane

- Definisanje profila različitih ciljnih grupa kojima se obraćamo: specifičnosti pisanja i pripreme vizuelnog sadržaja za različite kanale komunikacije i različite ciljne grupe.

- Prilagođavanje pisane i usmene komunikacije različitim tipovima ljudi, upoznavanjem sa različitim stilovima razmišljanja i odlučivanja, smernice za bolje povezivanje i razumevanje kroz komunikaciju.

Kako da vizuelni jezik dodatno unapredi rezultate vaše komunikacije i vaš biznis

Kreiranje uvida kako nam slike pomažu u svakodnevnoj komunikaciji – od word dokumenata do postova na društvenim mrežama.

Kreiranje uvida kako primenom odgovarajućih likovnih i tehničkih elemenata slike unapređujemo tok komunikacije: dimenzije i formati, kompozicija, oblici, linije, boje, tipografija, kontrasti i akcenti.Kako?

Kroz praktične, interaktivne, zabavne vežbe i primere polaznici treninga stiču veštine efikasnog kreiranja sadržaja, koje odmah mogu konkretno primenjivati u svom svakodnevnom radu za različite formate:

- Prezentacije

- Ponude

- Mejlove

- Izveštaje

- Obaveštenja

- Objave na internim ili eksternim portalima

- Postove na društvenim mrežama

- Primenjene metodologije

- NLP metodologija, Canfield metodologija i coaching model

Cene

Cena kotizacije 285 EUR
Za rane uplate do 10. maja važi popust od 10%