E-trgovina 2019

Jezik Srpski

IT i Tehnologija

Specijalizovan skup namenjen privredi: Konferencija E-trgovina je najveći skup o e-poslovanju u Srbiji, posvećen praćenju nastanaka i razvoja domaćeg i regionalnog (Slovenija, Hrvatska, Crna Gora, BIH, Makedonija ...) e-commerce i e-business tržišta. Pokriva sve oblasti elektronskog poslovanja.

19 godina postojanja: Od 2001.godine se Konferencija E-trgovina kao specijalizovan skup iz ove oblasti redovno održava svake godine. Namenjen je poslovnim ljudima koji su zainteresovani da se informišu o savremenim dostignućima u oblasti e-trgovine i e-poslovanja , i mogućnostima za njihovu primenu u Srbiji i SEE regionu. Predstavlja mesto okupljanja domaćih i inostranih stručnjaka u ovoj oblasti sa ciljem da učesnicima skupa ( preduzetnicima, menadžerima, informatičarima, i svima koji žele da unaprede svoje poslovanje ) omogući analizu trenutnog stanja, kao i da ukaže na pravce daljeg razvoja elektronskog poslovanja.

INSTITUCIONALNA PODRŠKA Svake godine predstavnici nadležnih ministarstava iz oblasti trgovine, Informacionog društva i telekomunikacija, kao i predstavnici Privredne komore Srbije, aktivno učestvuju u realizaciji ovog skupa kao Pokrovitelji konferencije.

POSEĆENOST:
- Oko 350 učesnika na skupu i 8000 posetilaca na streamingu konferencije ( prosek poslednje 2 godine)
- 85-90% privreda, 5 % državna uprava, 5% profesori i studenti sa ebusiness smerova.
- Skupu redovno prisustvuju predstavnici Vlade Srbije - resornih ministarstava, predstavnici finansijskog sektora, vodeci e-trgovci kao i stručnjaci iz svih oblasti primene eposlovanja.
- Najveći deo učesnika čine predstavnici privrednih organizacija, što i jeste cilj ove konferencije - da se privreda upozna sa aktuelnim trendovima i mogućnostima primene u svom okruženju.

TEMATSKE OBLASTI:
- B2B i B2C e-commerce
- Internet marketing
- Online PR
- SEO
- CRM
- Social Media
- Enterprise 2.0
- Pravni aspekti elektronskog poslovanja
- Platne kartice i sistemi plaćanja na Internetu
- Sistemi zaštite el.transakcija na Internetu
- Sistemi el.poslovanja i Cloud Computing
- E-banking
- Brokersko poslovanje na Internetu
- Uloga osiguranja u procesu e-trgovine
- Upravljanje procesima dostave robe SCM
- M-commerce i M-payment

ETRGOVINA AWARD 2019: Bitan segment konferencije posvećen je prikazu rešenja koja su već ostvarena u našoj praksi, tako da će se i ove godine pored prezentacija radova i organizovanja diskusija u okviru predviđenih tematskih oblasti, dodeliti priznanja ” E-TRGOVINA AWARD 2019 ” za najbolja domaća e-business i e-commerce rešenja u protekloj godini.

CILJ KONFERENCIJE: Upoznavanje privrednika sa aktuelnim trendovima u oblasti e-poslovanja i mogućnostima da prikazana rešenja i iskustva, primene u svom okruženju.

Prijava za učešće je u toku do popunjenosti kapaciteta
Prijavite se!

Cene karata

Kotizacija: 4.890,00

Izvor: etrgovina.org