Digitalizacija plastike

Jezik Srpski

Biznis i Ekonomija

Hakaton „Digitalizacija plastike“, u organizaciji Societe Generale banke, Mastercard-a i ICT Hub-a, održaće se od 18. do 20. maja i to sa ciljem pronalaženja inovativnih rešenja za unapređenje digitalnog iskustva korisnika platnih kartica.

Mogu se prijaviti svi koji žele da u roku od 48 sati sa svojim timom kreiraju inovativno softversko rešenje, u vidu web ili mobilne aplikacije na zadate teme iz oblasti finansijske tehnologije (fintek), a za samo učešće na hakatonu nije neophodno posedovanje predznanja ili ekspertize iz oblasti bankarstva i finansija, pošto će timovima na raspolaganju biti vrhunski predavači i mentori.

Ukupni novčani nagradni fond je 5.000 evra za tri najbolja rešenja po mišljenju stručnog žirija na osnovu kriterijuma - inovativnost, primena i poslovni potencijal rešenja, funkcionalnost i dizajn. Pored novčanih nagrada, učešće je sjajna prilika za timove da se predstave potencijalnim poslodavcima, klijentima i partnerima, kao i odskočna daska za dalje razvijanje ideje ka konačnom proizvodu.

Prijavljuju se isključivo kompletni timovi od maksimalno 4 člana, sa kapacitetom da razviju softverska rešenja (web ili mobilna) – dakle idealno je da se u timu nađu programeri, dizajneri, ljudi iz sveta biznisa i preduzetnici. Detaljnije informacije o selekcije pronađite u pravilniku hakatona.
Prijave traju do 14. maja, a više informacija potražite na www.hackathon.icthub.rs

Sedam razloga da se prijavite:
- Sjajne novčane nagrade
- Prilika da najbolju ideju realizujete u konačan proizvod
- Prilika da se predstavite potencijalnim poslodavcima, klijentima i partnerima
- Vrhunski mentori
- Iskustvo, znanje i novi kontakti
- Besplatno učešće
- Sjajna zabava