CODEstantine 4 IT konferencija

Jezik: Serbian

IT i Tehnologija
Dvodnevna IT konferencija CODEstantine je po četvrti put u Nišu!Najveća Tech & Startup konferencija južno od Beograda biće organizovana 22-23. marta u Tami Residence Hotelu u Nišu.CODEstantine konferencija namenjena je programerima, IT stručnjacima i preduzetnicima.Ove godine nas očekuju dva dana predavanja i druženja uz već tradicionalnu CODEstantine atmosferu. Predavanja će biti usmerena na programiranje i IT inovacije i novosti, kao i na temu Tech preduzetništva i deljenja uspešnih biznis priča. Deo konferencije posvećen je zabavnim i networking događajima.Predavači na konferenciji:

- Dušan Đorđević, IT Consultant & Founder

- Slobodan Stojanović, CTO at Cloud Horizon

- Nikola Cvetković, Founder of Product HiveOstali predavači će biti najavljeni uskoro.Ove godine prvi put u okviru CODEstantine konferencije organizujemo i radionice na usko stručne teme iz programiranja.

Teme radionica biće objavljene uskoro!‼️ Broj mesta je ograničen ‼️

Prijavite se na vreme i obezbedite svoje mesto!Glavni organizator konferencije je No Limit Hub, organizacija koja ima za cilj povezivanje IT zajednice, podsticanje preduzetništva u IT sektoru i organizovanje edukativnih konferencija i događaja.

Cene

Early Bird karte su već u prodaji:
- Early Bird Regular 35€
- Early Bird Student Ticket 30€
Early Bird prodaja karata traje do 11. februara.

Cena karata nakon 11. februara biće:
- Regular Ticket 45€
- Student Ticket 35€