BEST Design Week

Jezik: Serbian

IT i Tehnologija
BEST Design Week je seminar dizajna i brendiranja koji se ove godine šesti put za redom održava u Beogradu od 28. maja do 4. juna u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope – BEST Beograd. Studenti svih tehničko – tehnoloških i prirodno – matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu imaju priliku da učestvuju u radionicama i predavanjima eminentnih predavača iz oblasti brendiranja, grafičkog i web dizajna.

Cilj projekta je da se studentima tehničko­tehnoloških i prirodno-­matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu omogući da savladaju ili usavrše principe dizajna i brendiranja.

Kroz interaktivan rad sa predavačima u softverskim programima studenti će tokom pet dan programa doći do finalnog dizajnerskog proizvoda.

Po završetku seminara, svi učesnici dobijaju sertifikat o učešću na BEST Design Week – u.Projekat su podržali Grad Beograd, Univerzitet u Beogradu i Arhitektonski fakultet.

Cene

Prijave za BEST design WEEK 2016 su u toku. Prijavi se besplatno na jednu od tri radionice i istraži svet dizajna i brendiranja. Prijave su otvorene do 20. maja za sve studente tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta.

Izvor: best.rs/bdw/