Besplatna obuka: Regrutacija i selekcija - Beograd

Jezik: Serbian

Biznis i Ekonomija
Ukoliko ste preduzetnik koji počinje posao, ili imate svoj biznis već neko vreme, a potrebna vam je profesionalna pomoć u informisanju oko dobijanja sredstava, prilikom selekcije i regrutacije kao i uspešnog vođenja svog tima na naproduktivniji mogući način, onda je ovaj projekat za vas!



Projekat je podržan od strane Američke ambasade, te su edukacije koje će izvoditi stručnjaci u ovim oblastima besplatne. Edukacije će pretežno voditi stručnjaci koji se preko deset godina bave određenom temom ili oni koji pored dugogodišnje privatne prakse, ove teme razvijaju i kroz svoju akademsku karijeru. Neophodno je da svoju prijavu rezervišete na vreme za grad koji vas interesuje.



Glavni cilj je jačanje kapaciteta preduzetnika u proširenju njihovog tima, u zahtevnom procesu selekcije novih radnika, u razvoju i vođenju njihovog tima, tako da učesnici steknu veštine u pisanju poslovnog plana za dobijanje sredstava za nove zaposlene, pri selekciji i vođenju intervjua za posao, timskom razvoju, liderstvu, komunikacionim veštinama, a sve u cilju da njihov posao postane održiv i uspešan.



Samo jedan od deset preduzetnika uspeva da održi svoju kompaniju u prvih pet godina, a veštine u izboru, zadržavanju osoblja i liderstvu su ključne za opstanak. Osnova kompanije su radnici i njihov timski rad, kao i liderske veštine vođe. Zato veoma je važno prvih pet godina profesionalnu selekciju i dalji timski rad raditi na najbolji mogući način.



Edukacija: Regrutacija i selekcija

- Kako objaviti oglas i gde?

- Kanali oglašavanja.

- Kako na osnovu cv-jeva izvršiti predselekciju i pozvati uži krug kandidata na razgovor?

- Kako voditi intervju i na osnovu njega dobiti kvalitetne informacije o kandidatu.

- Pravilno formulišimo pitanja kako bi dobili odgovore na osnovu kojih ćemo uspeti da procenimo kandidate i da odaberemo pravu osobu za naš tim.

- Predstavimo naš posao i obaveze koje će osoba imati na radnom mestu i utičimo time na otvoren razgovor od početka saradnje.



Seminar u Beogradu održaće se na lokaciji: Američki kutak, Makedonska 22, prvi sprat, od 14:15 do 17:15 časova.



Kontakt osoba: Sonja Šovljanski, 063/487870

psihorelaks@gmail.com