AWS Meetup — case study predavanja i primeri iz prakse

Jezik: Serbian

IT i Tehnologija
AWS Meetup - u organizaciji firme SuperAdmins (powered by Mainstream), održaće se u četvrtak 28. septembra, u KC Gradu od 18 časova.Meetup će pokriti tri kratka predavanja čiji će fokus biti na case study prezentacijama i primerima iz prakse.

Predavači su Rastko Vasiljević iz SuperAdmins firme sa temom Uvod u AWS CodeDeploy, zatim Jovan Erčić, developer iz SpiceFactory kompanije, koji će prikazati primer kako su oni optimizovali proces razmeštanja aplikacija u različitim okruženjima koristeći docker i ECS.

Đorđe Smiljanić, developer Two Deseprados firme, čiji je igru Woka Woka do sada preuzelo preko 5 miliona ljudi, takođe će predstaviti na koje je on sve načine koristio AWS servise u gaming-u, i koji su izazovi.AWS Meetup održaće se od 18 časova na galeriji u KC Grad-u, a posle predavanja nas očekuje neformalno druženje uz pivo.

SuperAdmins je pouzdan IT partner na polju sistemske implementacije i administracije.

Nudi širok spektar IT usluga za inostrano tržište, koje uključuju implementaciju i podršku za cloud servise, AWS i Microsoft Azure.Obavezna registracija - http://bit.ly/2w8zaigDetaljno o predavačima: Rastko Vasiljević - Senior Linux System Administrator Firma: SuperAdmins Tema: Uvod u AWS CodeDeploy Opis: Upoznavanje sa CodeDeploy-om - Ažuriranje aplikacija bez downtime-a i primer iz prakse. Jovan Erčić - Software Developer Firma: SpiceFactory Tema: UAWS ECS (EC2 Container Service) - Primer iz prakse Opis: Primeri kako smo optimizovali proces razmeštanja aplikacija u različitim okruženjima koristeći docker i ECS Đorđe Smiljanić - Software Developer Firma: Two Desperados Tema: AWS servisi u gaming-u Opis: Implementacija, skaliranje i monitoring baze podataka i web servisa za potrebe video igre.

Galerija