Analiza profitabilnosti Activity Based Costing metodom

Jezik: Serbian

Biznis i Ekonomija
Activity Based Costing će vas naučiti kako da pravilno alocirate troškove i saznate koliko vas vaši proizvodi ili usluge stvarno koštaju. Ako ne možete pravilno da izračunate vaše troškove onda ne znate koji proizvodi/usluge Vam donose profit a koji Vam prave gubitke.Trening je namenjen rukovodiocima i zaposlenima u top menadžementu, controllingu, finansijama, menadžerima odelenja.Sadržaj treninga:

- Direktni i indirektni troškovi

- Obračun troškova zasnovan na količinama

- Activity Based Costing

- Gde alocirati indirektne troškove (cost pools)

- Identifikacija aktivnosti

- Po kom ključu napraviti raspodelu troškova (cost driver)

- Kada vam je ABC neophodan

- Activity Based MenadžmentSertifikat: Sertifikat WIFI Instituta Privredne Komore Austrije – polaznici koji zavrse sve kurseve iz SCM akademijeTrener: Msc. Zoran Đurđević;Trideset godina iskustva na rukovodećom pozicijima u domaćim i internacionalnim kompanijama. Desetine uspešnih projekata na kojima radi kao konsultant za menadžment, upravljanje proizvodnjom, logistikom i project menadžment. Sertifikovani predavać Wifi instituta Austrijske privredne komore. Savetnik i konsultant Evropske Banke za Obnovu i Razvoj - EBRD.

Cene

Pre 1. oktobra: Posle 1. oktobra:
-85€ -95€ grupe iz iste firme (min 3 čl.)
-95€ -105€ stari polaznici
-100€ -110€ regularna cena

*U dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
U cenu je uračunato: Predavanje, radionica, sav potreban materijal, ručak, osveženja, diploma, sertifikat (ko ispuni uslov).

Izvor: kursevi.com