Anđeli u našim srcima

Jezik Serbian

Hobi i Posebna interesovanja

Svrha radionice je:
- da naučite kako da razvijete vaše darove i čula , da prepoznate i iskustveno se povežete sa anđeoskim energijama.
- aktiviraćete svoju Srčanu , Timusnu i Andjeosku čakru i podićićete svoje vibracije, što je bitno za komunikaciju sa našim nebeskim prijateljima
- Otkrićete 4 načina na koje vam se anđeli obraćaju, što je put za razumevanje poruka i znakova koje vam daju.
- u meditaciji ćete sresti svog anđela i otvoriti se za bezuslovnu ljubav i radost.

Agenda:
- Dr Svetlana Goga Kostić
17h - 18.15h Radionica
Na radionici ćete naučiti kako naše misli i emocije utiču na naš život, saznaćete kako da prihvatite bilo koje emocije i kako da ih transformišete u prijatne. Dobicete "alate" koje ćete moći koristiti da uspostavite harmoniju u svim oblastima života.

- 18.15h -18.30h pauza za kupovinu i potpisivanje knjiga.

- Vanja Savić
18.30h - 21h

VIše o predavačima:

Vanja Savić je na put traženja univerzalne istine i isceljenja krenula pre vise od 20 god. Na svom duhovnom putu otkrila je svrhu sopstvenog života i duše a to je da kreira pozitivne promene na Planeti. Pre 10 god.u njen život su ušli andjeli. Uz njihovo vođstvo kreirala je radionicu Anđeli u srcu i napisala istoimenu knjigu.
Ko-autor je knjiga Transformations - find your wings i Tajne lične transformacije. Ona je danas Kouč anđeoskog vođstva i Iscelitelj anđeoskim energijama.
Koristeći stečeno znanje i dugogodišnje iskustvo pomaže klijentima da spoznaju sebe, pronađu svoj jedinstveni put i promene svoje živote.

Dr Svetlana Goga Kostić je dr stomatologije, majka petoro dece i autor knjiga “U pravu si al’baš me briga”, “Akademija za srećologiju” i “Najlepša putovanja sa andjelima”, "Susret sa samim sobom " koje su bile na top listama svih velikih knjižara kao najprodavanije knjige u Srbiji. Sve četiri knjige, čiji je sadržaj saveta veoma primenljiv u svakodnevnoj praksi našeg života i rada, izazvale su veliku pažnju javnosti i šire publike u Srbiji i regionu. Prodate su u više od 16000 primeraka, a prva knjiga “U pravu si, al baš me briga“ je prevedena na nemački jezik.
Dr Svetlana Goga Kostić je i sertifikovani praktičar Rekonektivnog isceljivanja i odličan lični motivator. Pomaže ljudima da prevaziđu svoje životne teškoće. Drži predavanja, radionice i vikend programe na temu ličnog razvoja. U decembru mesecu 2016. godine, izašla je iz štampe i knjiga "Tajne lične transformacije" gde je dr Svetlana Goga Kostić jedan od 14 autora.
Član je Udruženja književnika Srbije .


Prijave putem telefona 0658557127 Jasmina

Cene karata

Cena radionice: 40 EUR

Izvor: facebook.com