Algotech Digital Day

Jezik: English

IT i Tehnologija
Drugi po redu Algotech Digital Day, ove godine će se održati 15. novembra u event centru Fabrika u Beogradu.

Ovog puta posetioci će imati priliku da se upoznaju sa najnovijim digitalnim i cloud dostignućima i tehnologijama.

Prezentacije će držati predavači iz renomiranih svetskih kompanija, koji će predstaviti neke od najvećih svetskih trendova.

Posetite nas bez obzira da li ste predstavnik kompanije ili vas zanimaju najnoviji svetski trendovi iz digitalnog sveta.

Registracija je besplatna, broj mesta je ograničen, zato požurite i rezervišite svoje mesto na vreme.O organizatoru:

Kompanija Algotech je prepoznata od strane svojih korisnika kao lider u praćenju najnovijih svetskih trendova iz oblasti digitalnih i cloud servisa i njihovoj implementaciji na domaćem i regionalnom tržištu.Program i predavači - uskoro!Partneri:

VESTEL Group – se sastoji od 26 kompanija i globalni je proizvođač za više namenskih industrija: potrošačka elektronika, kućni aparati, mobilna tehnologija, LED osvetljenja i odbrana.

Dokaz o globalnom uticaju u više sektora tehnologije Vestel potvrđuje ne samo u matičnoj Turskoj sa svojih 10 kompanija, već i sa 16 filijala koje posluju u različitim delovima sveta.

Zahvaljujući svom poznatom proizvodnom, te istraživačkom i razvojnom programu, Vestel izvozi u 155 zemalja i uspešno drži svoju poziciju globalne multinacionalne kompanije.

Saradnja sa Algotechom označava jače prisustvo Vestel grupe u regionu jugoistočne Evrope.AVAYA – najznačajniji partner kompanije Algotech, je globalni lider u razvoju rešenja za poslovnu komunikaciju.

Proizvodnja visoko kvalitetnih savremenih uređaja, razvoj softvera i isporuka usluga koje obezbeđuju digitalne komunikacije za kompanije svih veličina su najznačajniji segmenti poslovanja kompanije.

Otvorena, inteligentna i prilagodljiva rešenja za kontakt centre i objedinjene komunikacije nude punu fleksibilnost i dostupna su kako iz Clouda, tako i kao lokalna ili hibridna rešenja.

Profesionalni timovi za planiranje, podršku i implementaciju, pomažu u optimizaciji rešenja, obezbeđujući korisnicima visoko pouzdane i efikasne sisteme.Brand Embassy - je multikanalna (omnichannel) Cloud platforma koja omogućava napredan korisnički servis, integrišući socijalne medije, messaging, live chat i chatbot servis zasnovan na veštačkoj inteligenciji (AI-powered). Klijenti u preko 30 država, kao što su T-Mobile, Vodafone, Alibaba i Puma, poboljšali su produktivnost agenata u kontakt centru za 69%, povećali prodaju za preko 61% i značajno optimizovali (skalirali) operacije za 300% bez povećanja broja zaposlenih. Brand Embassy omogućava kompanijama da ubrzaju digitalnu transformaciju kontakt centara na agilan i skalabilan način, kroz implementaciju digitalnih interaktivnih korisničkih centara. Brzo rastuća kompanija ima sedište u Pragu, sa kancelarijama u Bostonu, San Dijegu, Londonu i Dubaiju.FORCS – osnovan 1995, danas ima preko 4.000 klijenata iz različitih industrija, koji kroz primenu FORCS paperless tehnologija ostvaruju veće poslovne prihode i unapređuju produktivnost. Širok spektar poslovnog portfolia obuhvata eForm (digitalni dokument) i napredna rešenja za izveštavanje u kompanijama. FORCS razvija inovativna rešenja za paperless poslovanje, čime pomaže kompanijama da digitalizuju svoje poslovanje, omoguće punu mobilnost u radu i promovišu zeleno radno okruženje. Izlistan na KOSDAK-u 2015. godine, FORCS posluje duž Azijsko-pacifičkog regiona sa regionalnim kancelarijama u Singapuru i Japanu, a kroz partnerstvo sa kompanijom Algotech širi svoje prisustvo i na globalno tržište.

Izvor: algotech.rs