27. Business Cafe

Jezik: Serbian

IT i Tehnologija
Da li se trudite da se uklopite u tehnološke trendove? Da li vaš posao obavljate u skladu sa napretkom tehnologije? Da li ste prepoznali neophodnost digitalizacije vašeg biznisa?

Ovo su pitanja na koja će gosti 27. Business café-a „Digitalan sam, dakle postojim“ odgovoriti upravo 27. novembra 2017. godine u 18 sati u Startit centru, Savska 5 u Beogradu.

Možda prilika za uspeh može slučajno da se ukaže, ali prilike smo svi sigurno imali i imaćemo. Samo uz pomoć znanja, truda i ostalih veština, priliku ćemo pretvariti u uspeh. Međutim, stručnjaci iz sveta IT upozoravaju: „Ako se ne digitalizujemo, neće nas biti!“Da ova rečenica ne zvuči zlosutno, dokazuju i reči vlasnika najveće IT kompanije u Srbiji, Branka Milutinovića iz Nordeusa: „Potpuno sam uveren da možemo da postanemo digitalna sila u regionu, Evropi, pa i u svetu. I jednom ćemo to sigurno postati.“ Milutinović svoj optimizam bazira, kako kaže, na stanju na terenu i činjenicama koje ukazuju da nezadrživo idemo ka tome da tehnologija vlada svetom. S druge strane, naglašava, u Srbiji se mnoge stvari rade na najvišem svetskom nivou, a pojedine stvari radimo čak i prvi u svetu.

Bilo da ste startup u IT, da razvijate vaš IT biznis ili ste svesni da vaša firma bez digitalizacije uskoro neće moći da napreduje, pozivamo vas da iz prve ruke saznate šta je digitalizacija i kako će vam ona pomoći da uspešno poslujete i spremno dočekate industrijsku revoluciju 4.0.Gosti 27. Business cafe-a su: Stefan Salom, suosnivač Infostud Grupe; Miloje Sekulić, vlasnik agencije Homepage; i Mihajlo Petrov, osnivač Shootset platforme.Moderator Business Cafe je Tatjana Ostojić, glavni i odgovorni urednik portala pcpress.rs, a suogranizator Jelica Lepori, vlasnik agencije In form media.Očekujemo vas na 27. Business cafe-u 27. novembra 2017. u Beogradu.Regionalni medijski pokrovitelji su:

Portali: Media-marketing.com, Bgonline.rs, Inmagazinn.com i Samopozitivno.com

Prijatelj Business Cafe je Advokatska kancelarija TSG, www.tsg.rs

Cene

Ulaznice po ceni od 1000 dinara se prodaju na ulazu, a uključuju prisustvo na događaju i dve konzumacije.