14. NetWorking Day – Poslovni susreti, Novi Sad

Jezik: Serbian

Biznis i Ekonomija
Postoje ljudi koji imaju ideje, ali ih nikada ne realizuju. Postoje i oni koji u svoje ideje veruju.

O tome kako nastaju ideje za pokretanje posla, i kako se razvija i kreira uspešna kompanija razgovaraćemo na 14. NetWorking Day – Poslovnim susretima u Novom Sadu.Gosti:

- Dr Bojan Lalić, profesor Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, šef Katedre za proizvodne sisteme i organizacioni menadžment. Specijalnost su mu oblasti: proizvodni i uslužni sistemi, proizvodni menadžment, komercijalno poslovanje, organizacija i upravljanje malim preduzećima, elektronsko poslovanje, strateško upravljanje projektima i inteligentno privređivanje i efektivni menadžment.

Profesor Lalić gostuje kao predavač na raznim inostranim fakultetima a važi i za jednog od najomiljenijih profesora Univerziteta u Novom Sadu. Više informacija su ovde.

- Igor Zarol, dugogodišnji finansijski direktor Eipix Entertainmena, srpske kompanije koja se uspešno bavi razvojem video igara. Od skoro na novoj poziciji operativnog direktora gde je postavljen kao odgovorna osoba za sve projekte i procese koje kompanija trenutno sprovodi ili planira da sprovede u srednjeročnom periodu.

Poseduje višegodišnje iskustvo u oblasti korporativnih finansija, finansijskog izveštavanja, fandrejzinga i projekt menadžmenta. Organizator i koordinator brojnih projekata iz oblasti nauke, tehnologije, umetnost i kulture pri nevladinom sektoru, finansiranih od strane EU i drugih inostranih i domaćih donatora i organizacija.

Stalni mentor pri ICT hub-u gde svoje znanje i iskustvo prenosi na mlade ljude i početnike u biznisu koji svoje poslovne ideje sprovode kroz ovu instituciju.

Pored poslovne, Igor deli i strast prema muzici. Preko 15 godina sviranja različitih instrumenata u različitim bendovima i stvaranje autorske muzike je nešto što smatra svojim “drugim životom”.

- Vukašin Bajić, izvršni direktor uspešne porodične kompanije, osnovane 1990. god u Novom Sadu, Vitalon Group. Kao naslednik porodičnog biznisa, i vrlo mlad, Vukašin je nasledio i veliku odgovornost u rukovođenju i razvijanju afirmisanog poslovnog sistema. Uz posao, Vukašin je strastveni i vrlo uspešan motociklista. Koliko mu iskustvo opasnog sporta pomaže u vođenju porodičnog biznisa?PRIJAVITE SE ZA DOGAĐAJ U NETWORKING BAZU PREKO LINKA: http://www.networkingday.rs/prijavaŠta je NetWorking Day?

Networking Day je koncept poslovnih susreta namenjen podršci privrednicima i preduzetnicima širom Srbije u cilju proširenja znanja, razmene ideja, iskustava, povezivanja i motivacije.Networking Day ima za cilj da, pored podsticanja poslovnog povezivanja i pokretanja privatnog posla, okupi sve zainteresovane za društveno-korisne teme i poslovanje na izazovnom domaćem tržištu.Korist za posetioce i zbog čega doći?

- Sklapanje novih (poslovnih) poznanstava

- Deljenje informacija, znanja

- Dogovaranje poslova

- Rađanje novih ideja

- Razmena iskustava

- Motivacija

- Inspiracija

- Dobra energija

- Druženje s istomišljenicima

- Upoznavanje realnog sveta privatng biznisa i poslovnog okruženja

- Mogućnost dobijanja vrednih poklona sponzora

- Produženi networking zahvaljujući OneClick aplikaciji.NetWorking Day – Poslovne susrete podržava Privredna Komora Srbije.

Nacionalni pokrovitelji događaja: Telekom Srbija i Societe Generale banka

Više informacija o događajima potražite na www.networkingday.rs

Cene

Kotizacija za jedan događaj iznosi 1000 RSD (piće dobrodošlice – kafa sok, čaj- gratis).