13. NetWorking Day – Poslovni susreti

Jezik: Serbian

Biznis i Ekonomija
Jesenji NetWorking Day u Beogradu još jedna je prilika za poslovno druženje, i lepo i korisno provedeno vreme.

Gosti na događaju biće sa specijalisti iz oblasti poslovne komunikacije, pr-a, motivacije, društvenih mreža i marketinga.Šta sve podrazumeva poslovna komunikacija?

Da li smo svesni da komuniciramo i kada ne komuniciramo?

Šta svakako treba da uradimo a šta ne da bismo na klijente ostavili utisak poslovnosti i ozbiljnosti?

Znamo li kako nas ‘vidi’ javnost?

Kako komunicirati sa saradnicima i zaposlenima?Lela Saković, konsultant za komunikaciju, osnivačica edukativnog centra Poslovna komunikacija – može i bez stresa, www.poslovnakomunikacija.rs; vlasnik i gl. i odgovorni urednik sajta Sve o osiguranju www.sveoosiguranju.rs ;Ivana Marjanov, šefica službe marketinga u Telekomu Srbija, preneće posetiocima principe poslovne komunukacije iz naše najveće kompanije;Milan Maglov, www.maglov.rs, stručnjak za marketing i promociju na društvenim mrežama, kreator svoga samostalnog poslovnog puta i ličnog brenda, i mnogih reklamnih kampanja brojnih klijenata - velikih i malih firmi;Dr Nikola Čanak – Dr Nick, profesor komunikologije, motivacioni govornik, lajf kouč, doktor medicinskih nauka, čovek vrlo zanimljive i inspirativne biografije i ogromne životne energije i harizme. Dr Nick je napisao više od deset motivacionih knjiga i drži motivacione govore u zemlji i inostranstvu. Bio je domaćin i uvodničar na prošlogodišnjem gostovanju Boba Proktora u Beogradu. Pogledajte jedno od njegovih tv gostovanja i saznajte zašto ne voli reč ‘probati’.

Video link: www.youtube.com/watch?v=lDoRcow0GnQNe propustite druženje i upoznavanje učesnika jesenjeg beogradskog NetWorking Day-a. Znanja, saveti i vrednosti koje dele, neprocenjivi su i NetWorking Day – Poslovni susreti omogućuju da ih čujemo i upoznamo.Posetioci su obavezni da se prijave za događaj u NETWORKING BAZU http://www.networkingday.rs/prijavaŠta je NetWorking Day?Networking Day je koncept poslovnih susreta namenjen podršci privrednicima i preduzetnicima širom Srbije u cilju proširenja znanja, razmene ideja, iskustava, povezivanja i motivacije.Networking Day ima za cilj da, pored podsticanja poslovnog povezivanja i pokretanja privatnog posla, okupi sve zainteresovane za društveno-korisne teme i poslovanje na izazovnom domaćem tržištu.Korist za posetioce i zbog čega doći?

- Sklapanje novih (poslovnih) poznanstava

- Deljenje informacija, znanja

- Dogovaranje poslova

- Rađanje novih ideja

- Razmena iskustava

- Motivacija

- Inspiracija

- Dobra energija

- Druženje s istomišljenicima

- Upoznavanje realnog sveta privatng biznisa i poslovnog okruženja

- Mogućnost dobijanja vrednih poklona sponzora

- Produženi networking zahvaljujući OneClick aplikaciji.NetWorking Day – Poslovne susrete podržava Privredna Komora Srbije.

Nacionalni pokrovitelji događaja: Telekom Srbija i Societe Generale banka

Više informacija o događaju na www.networkingday.rs

Cene

Kotizacija za jedan događaj iznosi 1000 RSD (piće dobrodošlice – kafa sok, čaj- gratis)