PECB Certified ISO/IEC 27032 Lead Cybersecurity Manager

Jezik Srpski/English

IT i Tehnologija

Beograd - Novo! Akreditovani classroom trening kurs PECB Certified ISO/IEC 27032 Lead Cybersecurity Manager organizujemo od 15. januara do 19. januara 2018. godine. Svedoci smo ovih dana da se situacija u oblasti cyber bezbednosti komplikuje u celom svetu. Zato one kompanije koje su potpuno digitalizovale svoj biznis treba da budu proaktivne i da uspostave cybersecurity program u svojoj organizaciji. ISO 27032 međunarodni standard za očuvanje poverljivosti, integriteta i dostupnosti informacija u cyber prostoru, uz ovlašćene PECB trenere i goste hakere pripremiće Vas tokom treninga kako da rizik od cyber napada svedete na minimum!

Grupe polaznika su veličine od 6 do 8, pa Vas molimo da se prijavite na vreme kako biste obezbedili svoje mesto na ovim sjajnim akreditovanim PECB trening kursevima.

Akreditacija je prema ISO 17024 standardu za organizacije koje vrše personalne sertifikacije, od strane američke kuće IAS (International Accreditation Service). Investirajte u svoje znanje, prijavite se na office@instate.biz ili direktno preko našeg PECB servisa:
https://pecb.com/en/partner/info/1014?company=Institut-za-standarde-i-tehnologije-doo-Beograd

Cene karata

Cena od 750€ je za petodnevni all-inclusive paket (trening, original PECB literatura, PECB testiranje - eng, izdavanje sertifikata, PECB online servis za kontinuiranu obuku).