PECB Certified ISO/IEC 27001 Lead Auditor

Jezik Srpski/English

IT i Tehnologija

Beograd - Akreditovani classroom trening kurs PECB Certified ISO/IEC 27001 Lead Auditor organizujemo u našem prostoru od 22. januara do 26. januara 2018. godine. Postanite vodeći auditor kroz uvid u best practice za eksterne audite ISMS - sistema upravljanja bezbednošću informacija prema ISO/IEC 27001:2013.
Original PECB literatura, vežbe i testovi garant su kvaliteta.

Grupe polaznika su veličine od 6 do 8, pa Vas molimo da se prijavite na vreme kako biste obezbedili svoje mesto na ovim sjajnim akreditovanim PECB trening kursevima. Akreditacija je prema ISO 17024 standardu za organizacije koje vrše personalne sertifikacije, od strane američke kuće IAS (International Accreditation Service).
Treneri će dati poseban osvrt na Zakon i Akt o informacionoj bezbednosti.

Popust je u rangu od 5-10% na rane prijave!! Investirajte u svoje znanje, prijavite se na office@instate.biz ili direktno preko našeg PECB servisa: https://pecb.com/en/partner/info/1014?company=Institut-za-standarde-i-tehnologije-doo-Beograd

Cene karata

Cena od 750 EUR (u dinarskoj protivvrednosti) je za petodnevni all-inclusive paket (trening, original PECB literatura, PECB testiranje - eng, izdavanje sertifikata, ručak i osveženje, PECB online servis za kontinuiranu obuku).