PECB Certified ISO/IEC 20000 Lead Implementer

Jezik Srpski/English

IT i Tehnologija

Beograd - Akreditovani classroom trening kurs PECB Certified ISO/IEC 20000 Lead Implementer organizujemo od 15. jauara do 19. januara 2018. godine. Postanite vodeći implementer kroz uvid u best practice za uvođenje SMS - sistema upravljanja servisima prema međunarodnom standardu ISO/IEC 20000. Upotrebite moćan standard koji obuhvata sve ono najbolje iz kvaliteta, bezbednosti, kontinuiteta i IT servisa. Original PECB literatura, vežbe i testovi garant su kvaliteta.

Grupe polaznika su veličine od 6 do 8, pa Vas molimo da se prijavite na vreme kako biste obezbedili svoje mesto na ovim sjajnim akreditovanim PECB trening kursevima.

Akreditacija je prema ISO 17024 standardu za organizacije koje vrše personalne sertifikacije, od strane američke kuće IAS (International Accreditation Service). Popust je u rangu od 5-10% na rane prijave!! Investirajte u svoje znanje, prijavite se na office@instate.biz ili direktno preko našeg PECB servisa:
https://pecb.com/en/partner/info/1014?company=Institut-za-standarde-i-tehnologije-doo-Beograd

Cene karata

Cena od 750€ je za petodnevni all-inclusive paket (trening, original PECB literatura, PECB testiranje - eng, izdavanje sertifikata, PECB online servis za kontinuiranu obuku)